Helaas gebeuren er nog te veel ongelukken met fietsers en ik ben geen fietser maar een automobilist. Onze overheid heeft de struisvogel politiek en denkt nergens over na. Dus zoals gewoonlijk zullen wij voor ons zelf moeten zorgen.
Persoonlijk als ik iemand zou aanrijden zou ik daar tot aan mijn dood last van hebben dit is dan ook de reden dat ik begonnen ben met deze webshop om trauma’s en familie drama’s te voorkomen voor zover wij daar iets aan kunnen doen.
De bond voor fietsers, gemeente’s en overheid denken dus helemaal nergens over na. Wat heeft uw moeder u geleerd en wat leert u uw kinderen bij oversteken?
  1. niet van achter een auto oversteken zorg dat je gezien wordt
  2. eerst links kijken dan rechts kijken dan weer links kijken en dan pas oversteken en bij het oversteken rechts in de gaten houden
Volgens mij heeft iedereen in nederland wel zoiets geleerd en zit dat in ons bloed dit komt natuurlijk voort uit het feit dat wij rechts rijden.
Tja dan komen de 3 slimme organisaties en zeggen dat u met uw fiets op de fietspaden alle kanten op mag rijden. Bij ons in de buurt is een lange doorgaande weg met 4 rotonde’s en fietspaden links en rechts van de weg. Maar toch mogen fietsers nu aan beide kanten heen en weer rijden op deze paden met als gevolg dat hetgeen wat in ons bloed zit niet meer functioneerd De auto mobilist moet nu radardetectie hebben en allerlei alarm systemen want fietsers komen nu van alle kanten op je af met als gevolg elke maand wel een fietser die wordt aangereden

Wat kan de fietser hieraan doen? Aan de juiste kant van de weg gaan rijden ? Ja dooeeeeiii zeg dat maar eens tegen kinderen en eigenwijze mensen die doen dat echt niet. Verlichting dat zou enorm schelen want dan zie ik en mijn mede automobilisten u in een split seconde ook al kijken wij niet naar rechts het licht zien wij direct uit onze ooghoeken

Kortom overheden, fietsers, weersomstandigheden onverantwoord gedrag dit zijn allemaal dingen die een steentje bijdragen aan de drama’s die zich keer op keer weer voordoen. VERLICHTING HELPT HIERTEGEN !!!!!

Mijn Trauma:
30 jaar geleden heb ik een ongeluk gezien waarbij een fietser door een vrachtwagen frontaal geschept werdt op klaarlichte dag. Het was alsof iemand een handoek gooide die door de wind werd meegenomen. Dit was een mens, een vrouw, een moeder met een kinderzitje op haar fiets. Deze film gaat nooit meer weg !!
Wees u daarvan bewust en voorkom drama’s en trauma’s